Veelgestelde vragen

Een vraag? Stuur het naar info@claudialuppes.nl

Het PWR event vindt plaats op zondag 3 november tussen 11:00 uur tot +- 20:30 uur. Activiteiten duren tot 19:00.

Watergoed ; Tielsestraat 129, 6675 AC Valburg

PWR Event: zal het laatste event zijn na een reeks van acht sportieve events om een huiselijke inrichting op de oncologie afdeling in Rijnstate te realiseren. Bezoekers stellen zelf hun programma samen bestaande uit work-outs en lezingen. Ook een festival vibe ontbreekt niet, van lekker eten, drankjes tot een goede beat voor wie een dansje durft te wagen. Terwijl bezoekers zich deze dag wanen in een heerlijk en energieke festival sfeer, draagt de volledige ticketprijs bij aan het realiseren van een huiselijke sfeer op de oncologie afdeling. Samen kunnen we namelijk het verschil maken. Kanker is al zwaar genoeg.

De ticketprijs bedraagt €10,00, hierboven op komen nog de administratiekosten van €1,20. De volledige ticketopbrengst draagt bij aan de oncologie afdeling.

Tickets zijn te verkrijgen via de homepage, de contactpagina of: https://www.eventbrite.com/e/tickets-pwr-66755715141

Zodra je een ticket hebt gekocht ontvang je een unieke code, met deze code kan je je eigen programma samenstellen. Dit kan op: https://pwrevent.claudialuppes.nl/programma/
Wees er snel bij want er zijn voor sommige work-outs beperkte plekken beschikbaar.

Vanaf oktober, zodra de inschrijving geopend is krijg je een bericht.

Nee zeker niet, er zijn veel verschillende soorten work-outs waaruit je kan kiezen, zo kan je zelf bekijken wat het beste bij je past. Daarnaast zijn er lezingen waaraan je kan deelnemen. Wil je helemaal nergens aan deelnemen? Ook geen probleem! Je kan ook lekker dansen en een drankje drinken in de lounge hoek.

De consumpties zijn niet inbegrepen in de ticketprijs. Op de locatie kan je consumptiemuntjes kopen waarmee je drankjes en eten kan kopen.

Er zijn douches en kleedruimtes aanwezig op de locatie, hier mag je gratis gebruik van maken.

Er zijn geen kluisjes aanwezig op de locatie.

Je kan gratis parkeren bij de locatie Watergoed

Vanaf station Elst is Watergoed! (Bushalte Strandpark Noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35.

Tijdens het event is er een foodplein geopend met verschillende lekkere gerechten, zowel vegetarisch als vlees gerechten. Daarnaast is de bar de gehele dag geopend. Eigen eten en drinken is niet toegestaan. 

Stond jou vraag er niet tussen of wil je nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@claudialuppes.nl