Praktische informatie

Op deze pagina vind je de praktische info over PWR Event.
Voor de veelgestelde vragen klik hier.

Programma 2019

De eerste trainers en sprekers worden hier bekend gemaakt. Inschrijven kan binnenkort met jouw eigen ticket via je eigen account na activering, dit zal ongeveer een maand voor het event zijn. Je kunt uit verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen. Dat gaat nog lastig worden :). Kies je voor gezonde afwisseling tussen sporten en ontspanning, ga je volledig los of is loungen meer jouw ding? Je vindt het allemaal op PWR Event. 

Locatie en route

Niet geheel onbelangrijk: hoe kom ik op PWR Event? Of je nou met z'n allen in één auto of met het OV komt, alles is mogelijk. Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15. Een unieke plek in de OverBetuwe, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Vanaf station Elst is Watergoed! (bushalte, standpark noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35. Let op! PWR Event is op zondag, dan geldt er een andere dienstregeling.  

Contact

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Stuur ons dan even een mailtje op: info@claudialuppes.nl.

Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan PWR Event als vrijwilliger? Stuur ons dan even een mailtje op: vrijwilligers@claudialuppes.nl.

Deelnemen aan PWR Event om je doelgroep live te ontmoeten en je product te laten uitproberen of verkopen? Er zijn diverse mogelijkheden, van een stand tot een goodiebag. Stuur een email naar info@claudialuppes.nl.

Wij proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden!

PWR EVENT PARTNERS

Logo LIEV_wit
ZWART_BBX_WORKOUTS_ORIG (002)-1
12045427_10205330550202592_8586911825791744569_o
download