Programma PWR Event

Het programma voor PWR Event is bekend. Hieronder stellen wij al onze trainers en sprekers met hun onderdelen aan je voor. Het tijdschema voor 3 november is hier te vinden.

FIT

LIEV Trainingen

Ronald ten Cate geeft trainingen voor LIEV. LIEV staat voor “leven is een vechtkunst”. LIEV biedt trainingen voor persoonlijke ontwikkeling met het (kick)boksen als middel. Hij geeft sinds 2001 les in kickboksen op recreatief niveau. De vechtsport is een passie die hij hedendaags combineert met zijn ruime ervaring in de ( jeugd)hulpverlening en de conflictbemiddeling. Tijdens PWR Event zal Ronald de tofste kickboks workouts geven: 

The Art of Conflict
The Art of Conflict is meer dan ruzie maken. Tegen gestelde belangen en visies die botsen roepen gedrag op. Welke conflictstijl geef jij de voorkeur, en is deze conflictstijl altijd wel passend. Met behulp van een paar bokshandschoenen, een sparringspartner en de theorie van Killman gaan wij dit verkennen in deze workshop.

K=3 x F
Niks geen rekenkundige formule. Deze work out betekent Kickboksen= Fit, Fun and Free of stress. Met de handschoenen aan staan wij stil bij de basis van het boksen en werken toe naar combinaties van stoten, trappen en knieen. Een heerlijke work out om kennis te maken met de sport, of wanneer je hier bekent met bent je techniek aan te scherpen. Veel energie en grote glimlach zijn de ingrediënten van deze work out.

YOU. THE GYM

YOU. THE GYM staat voor maatwerk, 100% aandacht voor jou en échte duurzame veranderingen. It’s all about you! De Personal Trainingsstudio YOU. The Gym in Arnhem wordt aangestuurd door een team van drie fitness ondernemers. Het team bestaat uit een personal trainster/ coach die onder andere bekend is van het TV programma “Obese” op RTL 4 en twee bewegingswetenschappers die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van bewegen en gedragsverandering bij fitnessklanten. Door jarenlange ervaring in de fitnessbranche is er een uniek concept ontstaan wat staat voor kwaliteit en resultaat. YOU. THE GYM geeft tijdens PWR Event een kijkje in de keuken met de volgende work-outs: 

 Brain Power work-out

Brain-Power: Wie ben jij? Wat is jouw drijfveer? En hoe kan je dit gebruiken om het maximale uit jezelf te halen? Iedereen is anders en uniek, we bewegen anders, onze karakteristieken zijn anders we reageren anders. Waarom mix en matchen of kopiëren we dan nog steeds de trainingsstijl van anderen? Bij onze Brain power workouts, gaan we kijken hoe jij ECHT bent en een kleine inzage geven op wat nou DE trainingsmanier is voor YOU om de beste resultaten te behalen! Dit is namelijk de standaard bij @YOU. The Gym. Onze slogan zegt het al: It’s all about you, het draait allemaal om jou! Jouw doelstelling, Jouw persoonlijkheid, Jouw voorkeuren, Jouw achtergrond. De work-out wordt buiten gehouden, er wordt o.a. gebruik gemaakt van touwen en banden maar ook je eigen lichaamsgewicht wordt in de strijd gegooid. Een echte full-body work-out dus! 

Bad ass yoga 

Voel je stoer. Voel je sexy. Voel je compleet in balans. Bad Ass® Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness, een work-out waarbij je je complete Body, Mind & Spirit weer zen zijn.

Warm-up met de zonnegroet, SET INTENTIONS en KICK ASS! Deze workout geeft je Lichaam energie, je Mind een positieve boost en je Spirit bruist naderhand van zelfvertrouwen. Iedere workout heeft een ander mindful thema, bijvoorbeeld: balans, focus, wilskracht, zelfvertrouwen, loslaten, liefde voor je lichaam, detox, relax of anders. Tijdens iedere les zijn er diverse Bad Ass Body-uitdagingen: je doet een bepaalde yogapose (treepose, bridge, camelpose, dancerpose) of gebruikt extra work-out tools, zoals een kettlebell of Bad Ass® Bands.
En verwacht bij ons geen ‘standaard’ yogaklanken: bij ons voel je je lichaam, je geest én de beat van de muziek. Van relaxte achtergrondmuziek tot knallende beats.

Ik ben Maike van Zellingen en ik ben Bad Ass Yoga Instructrice bij YOU. The gym in Arnhem. Ik heb van mijn passies mijn werk kunnen maken, sport en voeding. Als gewichtsconsulent en personal trainer ben ik werkzaam bij YOU en dat is elke keer weer een feestje. Ik geniet van vermoeide maar tevreden gezichten, dat fijne gevoel na je training is waar ik graag voor zorg. Zelf geniet ik ook van dat gevoel na elke training en ook na een les Bad Ass Yoga heb ik dat, want soms gaat het er best pittig aan toe. Doe mee met deze uitdagende workout.

TRAIN THE TRAINERS

De workouts van Train the Trainers worden gegeven door de TOP van Europa op presentergebied. Dat betekent inhoudelijk toplessen maar ook het beste qua lesgeefvaardigheden en presentatie. Zowel Bianca Karel als Maaike Parrel hebben (internationaal) veel ervaring in het opleiden van fitnessprofs en hebben op conventies volle zalen les gegeven en vakprijzen gewonnen. 

Hip Hop

Deze work-out is een dansles die fun en tegelijkertijd ontspannend is, en natuurlijk op heerlijke muziek.

Gladiator workout bootcamp

Dit is een outdoor high intensity interval work-out. De Gladiator workouts zijn vakkundig ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, hormonale respons, afterburn, cardiovasculaire progressie en spieruithoudingsvermogen.

Kettlebell workshop

Leer de technieken en trainingsmogelijkheden van deze fantastische fitnesstool.

Feel the motion

Doe mee met Maureen Gomes tijdens een high energy training; FEEL THE MOTION. Krijg plezier in het bewegen op muziek met drumstokjes. We bewegen flink op swingende beats tijdens een makkelijke routine. FEEL THE MOTION is voor iedereen toegankelijk. 

Hoe meer mensen, hoe leuker het is om met z’n allen te slaan en bewegen op de beats van de muziek. Dus plezier staat voorop!

Brandweer Valburg

Real Life Fire Fighting Experience

Gear Up and Save a life! Altijd al eens willen weten hoe het is om een brandweerman of vrouw te zijn? Tijdens PWR Event is dat mogelijk! Ervaar hoe het is om een brandend gebouw in te gaan op zoek naar een slachtoffer! Real Life Fire Fighting Experience op PWR Event!

Les Mills SH'BAM

SH’BAM is een dans workout waarbij populaire hits en ‘old time number 1 favorites’ uit alle danstijdperken aan bod komen. Niks moet, alles mag. Fout bestaat niet bij SH’BAM. Dit is het feestje waar je lekker kunt dansen en socializen terwijl je, zonder je het te realiseren, hard werkt.

SH’BAM staat voor twee dingen: Fun & Freedom. Met plezier aan je conditie werken op je eigen niveau en de vrijheid om te doen wat jij wilt. Het is alsof je met vrienden of collega’s op stap gaat en met z’n allen de longen uit je lijf zingt op die lekkere nummers en meezingers van een cover band of DJ.

BodyBoxx

BodyBoxx biedt functionele bokslessen voor iedereen. De workouts zijn ontwikkeld om te boksen zonder fysiek contact en dat alles op een stevige beat. Met BodyBoxx Workouts train je coördinatie, kracht en conditie en werk je aan je zelfvertrouwen.
• Een originele boksfitness conditie les.
• Boksen op een toegankelijke manier.
• Lessen op pads zonder blauwe plekken.
• Boks- maar ook kickbokslessen

DSC_4983-534x800

Spectaculaire workshops Polefitness (Polesports)

Deze bijna olympische sport is razend populair! Polefitness is super goed voor je lijf en dan ook echt een pittige total body workout. Duizenden tricks en combinaties zorgen ervoor dat je nooit uitgeleerd raakt en continu uitgedaagd wordt.

Polefitness heeft meerdere locaties om dit op een correcte manier aan te leren. Polefitness Reeuwijk (polefitness Nederland) is tevens de enige erkende opleiding centrum voor pole instructor in Nederland.
Of je nu gewoon lekker wilt sporten of wedstrijden wilt gaan doen. Het team van polefitness bestaat is uit 2 wereldkampioenen en de enige internationale coach/trainer in Nederland. Onze kracht ligt in het opleiden van instructeurs en de breedte sport.

Het is een hardnekkig fabeltje dat je lenig en sterk moet zijn om deze sport te beginnen. De waarheid is dat iedereen dit zou kunnen, je wordt er juist sterk en flexibel van! Tijdens PWR Event geeft Polefitness Reeuwijk een workshop voor jong en oud . Wil jij het ook proberen of ben je al bekend met deze sport en wil je iets bijleren? Zorg dat je erbij bent!

Jumping fitness

Jumping Fitness is een energieke groepstraining met gevarieerde oefeningen op motiverende muziek.
Het is een totaal-workout waarbij inspanning, ontspanning, ritme en plezier worden gecombineerd.
De afwisseling van langzame en snelle sprongen, evenals de opbouw van kracht en balans heeft een positieve invloed op fitheid en gezondheid.
De basisstappen zijn eenvoudig aan te leren en het behalen van eerste resultaten is in korte tijd mogelijk, zelfs voor beginners.

Deze cardiotraining bevordert je uithoudingsvermogen en coördinatie, versterkt de diepe spieren en helpt het gewicht te verminderen. Een uur training verbrandt meer dan 800 calorieën en activeert verschillende soorten spieren.
Jumping Fitness is gewrichtsvriendelijk en voorkomt last van gewrichten en rugpijn.
Wat het uniek maakt is het spelen met de zwaartekracht, dat vermindert stress en produceert endorfines.
De High-end trampolines zijn speciaal ontwikkeld voor de innovatieve training van Jumping Fitness.
Meer dan 60 healthclubs in Nederland hebben de nieuwe trendsport al aan hun portfolio toegevoegd en zijn blij met de volgeboekte lessen.
Jumping Fitness is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en niveau, omdat deelnemers de intensiteit van de oefeningen individueel kunnen aanpassen.

Innerstance Nijmegen

De formule van Inner Stance heeft tot doel een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl te creëren; de basis voor een succesvol leven. Training in combinatie met coaching zorgt voor een transformatie van de innerlijke houding van de cliënt, waarbij de focus ligt op vier fundamentele pijlers: Body, Being, Balance, Business.

De Inner Stance – de mentale staat of houding – is in grote mate bepalend hoe iemand in het leven staat. Met de mentale en fysieke trainingen van Inner Stance worden cliënten bewust gemaakt van hun onwerkbare houdingen en patronen, waarbij de focus komt te liggen op het bereiken van datgene wat ze wíllen zijn.

BBBB
Voor het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl focust Inner Stance zich op vier pijlers:
1. BODY : Een fit, gezond en krachtig lichaam
2. BEING : Een gefocust leven met rust en overzicht
3. BALANCE : Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je omgeving
4. BUSINESS : Door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding

Straight Line Leadership
Inner Stance is de enige formule waarin het gebruik van Straight-Line Coaching wordt geïntegreerd. Straight Line Leadership predikt een hoge mate van maakbaarheid. Een innerlijke sterke houding is maakbaar, waarmee het resultaat vooraf kan worden vastgesteld. Met het Inner Stance programma leert iedere cliënt wat er nodig is voor een krachtig persoonlijk leven.

FUN

Klimmen

Klimmen bij Watergoed met een prachtig uitzicht: leuk! Op twee verschillende hoogteniveaus overwin je verschillende hindernissen. Wie de top heeft bereikt vliegt vanaf 12 meter hoogte met de zipline 180 meter over het water. Durf jij het aan?

Quad rijden

Als je op zoek bent naar een stoere activiteit, dan is quadrijden wat voor jou! Na een goede training op de 125cc quads op de zandbaan, ga je een stapje verder! Je trotseert het hindernisparcours. Leg jij dit parcours zonder fouten af?

Mind

Energie Wasserette


Ontdek meer over de wereld van energie en intuïtie bij de Energiewasserette. Wij draaien energiewasjes op festivals en evenementen waarbij je door middel van een reading of healing weer even helemaal bij jezelf aan kunt komen. Je onderhoudt je lichaam met voldoende bewegen en gezond eten, maar ook je energiesysteem heeft regelmatig een schoonmaakbeurt nodig om oude patronen en energie los te weken.


We vinden het bijzonder om bij te kunnen dragen aan het PWR event. Kom bij ons langs om een persoonlijk wasje te draaien, zodat je je weer helemaal energiek & fris voelt!

Ziekenhuis Rijnstate afdeling oncologie

Longarts Niels Claessens en verpleegkundige Nancy Matulessy vertellen je tijdens de lezing meer over “De reis van een long-oncologische patiënt”.

Dat gaat van het moment van binnenkomst in het ziekenhuis, via het traject van diagnostiek, het horen van de uitslag en het behandelplan naar de behandeling. Wie en wat komt daar allemaal bij kijken? En wat kunnen zij betekenen? Van een goede opvang bij het eerste gesprek tot (in sommige gevallen) palliatieve en ondersteunende terminale zorg.

Mocht je naderhand medisch inhoudelijke vragen hebben, dan is er de mogelijkheid en ruimte om deze te stellen.

Spreker Peter Wolfhagen

Een gezonde leefstijl: wat is het belang en waarom is het zo moeilijk?
Inmiddels is bij de meeste Nederlanders wel bekend wat het belang is van een gezonde leefstijl. Als je gezond leeft, dan voel je je niet alleen veel beter, maar je loopt ook veel minder risico op allerlei ziektes en aandoeningen. Ook de relatie tussen een ongezonde leefstijl en het risico op het krijgen van diverse vormen van kanker wordt steeds duidelijker.

Toch blijkt telkens weer dat ondanks deze relatie veel mensen niet in staat zijn om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en zeker niet om het vast te houden. Hoe komt dat nu? Waarom is het zo moeilijk om gezond gedrag te vertonen? In deze praktische workshop krijgen de deelnemers antwoorden op deze vragen, en veel praktische tips voor een gezonder leven.

Fitspel_03 - Oranje Transparant

Spreker Mira van Fitspel.nl

‘Motivatie kan je leren’
Stel je wilt graag afslanken, een nieuwe baan, of een betere relatie… stel jezelf dan de volgende vragen:
1. Kan ik dat bereiken?
2. Wil ik daarvoor offers brengen?
Een voorbereiding op je goalsetting is de beste voorbereiding om doelen te realiseren.